Selecteer een pagina

Over ons

Onze visie

Lezers van nieuwsbronnen moeten op een eerlijke manier geïnformeerd worden. Door het vergemakkelijken van bronnenonderzoek door journalisten en het toegankelijker maken van de juiste informatie, wil TrusttheSource de verspreiding van fake nieuws tegen gaan. 

Margot Verleg

Margot is de oprichter en eigenaresse van TrusttheSource. Van 2008 tot 2013 heeft zij twee journalistieke opleidingen gevolgd en veel gewerkt in de journalistiek waaronder bij het Dagblad van het Noorden als web redactrice. Na de bachelor IDM, studeert ze nu Sociologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. 

Margot geldt als ambassadrice van het bedrijf en is expert op het gebied van nepnieuws. Daarnaast heeft zij de afgelopen jaren kennis opgedaan in de journalistiek en geldt zij als contactpersoon voor de samenwerking met Goldmund Wildebeast en Wunderliebe

Luca Sánchez

De marketingspecialist van TrusttheSource is Luca Sanchez, tevens zakenpartner van Margot Verleg. Hij is in december 2016 ingestapt om het idee naar een daadwerkelijk product te brengen.

Luca is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van TrusttheSource en draagt met zijn commerciële achtergrond bij aan het vermarkten van het product.

Daan Ellens

Daan Ellens werkt bij TrusttheSource als adviseur en strateeg. Hij faciliteert de samenwerking tussen de verschillende partijen en werkt aan de business development van het bedrijf. Daan denkt innovatief, is bevlogen en focust zich op het resultaat.

Partners