Wij geloven in een samenleving zonder misinformatie”

Margot Verleg Groningen

Margot Verleg

Margot is de oprichter en eigenaresse van TrusttheSource. Van 2008 tot 2013 heeft zij twee journalistieke opleidingen gevolgd en veel gewerkt in de journalistiek waaronder bij het Dagblad van het Noorden als web redactrice. Ook heeft zij Leeuwarden Dichtbij helpen oprichten onder toezicht van Bart Brouwers.

Margot geldt als ambassadrice van het bedrijf en is expert op het gebied van misinformatie. Daarnaast heeft zij de afgelopen jaren kennis opgedaan in de journalistiek en geldt zij als sparringpartner van Niek.

Luca Sanchez Groningen

Luca Sánchez

De marketingspecialist van TrusttheSource is Luca Sanchez, tevens zakenpartner van Margot Verleg. Hij is in december 2016 ingestapt om het idee naar een daadwerkelijk product te brengen.

Luca is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van TrusttheSource en draagt met zijn commerciële achtergrond bij aan het vermarkten van het product.

Niek Gigengack Groningen

Niek Gigengack

De IT-specialist van Trustthesource is Niek Gigengack. Niek is 23 jaar  en studeerde in september 2017 af bij de opleiding Software engineering aan de Hanzehogeschool. Niek is vanuit zijn stage bij TrusttheSource bij het bedrijf gebleven en heeft tijdens zijn afstuderen het eerste algoritme ontwikkelt en ingebouwd.

Niek is gespecialiseerd  in het ontwikkelen van machine learning algoritmes voor TrusttheSource.